pijl

Duell Timmerwerken

Duell Timmerwerken

Duell Timmerwerken

Hét timmerbedrijf voor al uw timmerwerk,

verbouwing en klussen!

Welkom op de website van Duell Timmerwerken!

Een bedrijf met een goede, persoonlijke service hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en kwaliteit is wat telt. Een timmerbedrijf waar alles wordt geregeld door 1 persoon, waardoor de communicatie erg goed is en de service persoonlijk.

Al meer dan 10 jaar een vertrouwd gezicht bij de mensen thuis in Julianadorp en Den Helder! Ook in Anna Paulowna, Breezand en Callantsoog staan we regelmatig op de steiger voor het verrichten van alle soorten timmerwerk.

U kunt bij Duell Timmerwerken terecht voor een breed scala aan klussen. Aanbouw, verbouw, dakkapellen en renovatie behoren allen tot ons vakgebied. U kunt ons benaderen voor het leveren en monteren van (kunststof) kozijnen, ramen en deuren.

 

Ook vervangen wij boeidelen, plaatsen wij schuttingen, monteren wij (kunststof) gevelbekleding en leveren en plaatsen wij dakramen. Voor houtrot herstel/sanering bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast maken wij tuinmeubels op maat van onder andere steigerhout waar u jaren lang plezier van heeft.

Wij hebben alles in huis wat de moderne timmerman in huis hoort te hebben. Specialistisch gereedschap en een volledig uitgeruste werkplaats op het Kooypunt staan tot onze beschikking, waarvandaan we elke klus tot een goed einde kunnen brengen.

Voor meer informatie over recente projecten of voor het volgen van Duell Timmerwerken kunt u kijken op onze Facebook pagina. Druk daar op "Vind ik leuk" om volger te worden van Duell Timmerwerken.

 

Projecten

Voor meer informatie over recente projecten of voor het volgen van Duell Timmerwerken kunt u kijken op onze Facebook pagina.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze recente projecten,

volg ons dan op Facebook!

Duell Timmerwerken

 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OPVRAGEN?

Wilt u dat wij u terugbellen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!